Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον διαιτητή Παπαπέτρου μετά το Ρόμα – Μπόντο Γκλιμτ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον διαιτητή Παπαπέτρου μετά το Ρόμα – Μπόντο Γκλιμτ

Πολλά παράπονα από τον Έλληνα διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου είχε ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το τέλος του αγώνα της Ρόμα με τη Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League.

Η Ρόμα δεν κατάφερε και πάλι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόντο Γκλιμτ. Αυτή τη φορά δεν διασύρθηκε όπως στη Νορβηγία (6-1), ωστόσο έμεινε στο 2-2 στη Ρώμη, χάνοντας ακόμα δύο βαθμούς στον τρίτο όμιλο του Europa Conference League.

Ο τεχνικός της ομάδα της Ρώμης είχε σοβαρά παράπονα από τον Ελληνα διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Παπαπέτρου.

«Η πραγματικότητα του αγώνα είναι πως ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν ήταν καθαρά όπως η μέρα. Πεντακάθαρα. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήρθαμε 2-2, με τους αντιπάλους να έχουν δύο σουτ και δύο γκολ. Εμείς πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε δύο πέναλτι που μας αρνήθηκαν» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μουρίνιο και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Έλληνα διαιτητή Παπαπέτρου:

«Ίσως βάζουν στο Conference League διαιτητές που αρχίζουν τώρα την ευρωπαϊκή καριέρας του και αυτό δεν είναι καλό. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον διαιτητή, που θα επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντο χάσαμε 6-1 και δεν είπα κάτι για το διαιτητή επειδή ήταν δική μας ευθύνη, όμως τώρα θέλω να πω κάτι περισσότερο: δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά σ’ ένα ματς. Ήταν καθοριστική η διαιτησία και διαμόρφωσε το σκορ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις