Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού: “Φοβισμένη” επιστροφή και αποκλεισμός

ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού: “Φοβισμένη” επιστροφή και αποκλεισμός
Intime.gr

Δεν ρίσκαρε, δεν έδειξε… θάρρος και τελικά αποκλείστηκε με την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά ματς. Ο ΟΦΗ έχασε με 1-0 στο “Θ. Βαρδινογιάννης” από τον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν κατάφερε να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. “Φωνές” από τους Κρητικούς για τη διαιτησία, μετά και από ανύπαρκτο – απίστευτο οφσάιντ.

Δεν μπορεί να σταθεί στα λάθη της διαιτησίας, ακόμα και αν “φωνάζει” δικαιολογημένα. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ηττήθηκε με 0-1 μέσα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και δεν μπόρεσε να πάρει το “εισιτήριο” για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας μεγαλύτερη επιθετική διάθεση από τον Απόλλωνα Λεμεσού (ο Φιγκεϊρέδο προσπάθησε να γίνει απειλητικός, χωρίς αποτέλεσμα), αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί στην αμυντική τους λειτουργία. Η κυπριακή ομάδα “πάτησε καλύτερα στη συνέχεια, Αγκίρε, Νταμπό και Ντιγκινί έγιναν πιο δραστήριοι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να δούμε κάποια φάση στην εστία των γηπεδούχων.

Τα λάθη που έγιναν και από τις δυο ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας ήταν… καταλυτικός παράγοντας για τη μηδενική δημιουργία ευκαιριών στο πρώτο 45λεπτο. Η μοναδική μεγάλη φάση του πρώτου μέρους χάθηκε στο 42′ από τον ΟΦΗ. Μετά από τρομερό τακουνάκι του Στάικου, ο Σαρδινέρο “έστρωσε” στον Φιγκεϊρέδο αλλά ο Δημητρίου… έβγαλε το πλασέ του Βραζιλιάνου μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στο 50′ ο Νταμπό πέρασε σαν… σταματημένο τον Σελίμοβιτς, “τράβηξε” πάνω του δύο αντιπάλους, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σάλαι, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν για το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ φώναξε δικαιολογημένα για ένα διαιτητικό λάθος. Ο Μπένσοπ γύρισε λάθος πίσω τη μπάλα, ο Φιγκεϊρέδο έκλεψε και έφυγε μόνος του για να σκοράρει, αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε -αδικαιολόγητα- σε θέση οφσάιντ.

Ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε αλλαγές, γεγονός που βελτίωσε λίγο την εικόνα του ΟΦΗ. Οι ευκαιρίες όμως δεν ήρθαν, ενώ οι γηπεδούχοι άφησαν ανοικτούς “διαδρόμους” στην άμυνα τους. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Κρητικούς να αποχαιρετούν τη διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις