Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Ματσάρα με τέσσερα γκολ! Ο Γούτας “πάγωσε” τους Κρητικούς στις καθυστερήσεις (video)

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Ματσάρα με τέσσερα γκολ! Ο Γούτας “πάγωσε” τους Κρητικούς στις καθυστερήσεις  (video)
ΦΩΤΟ intime

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Κρήτη, ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 για την τρίτη αγωνιστική της Superleague, με τους Κρητικούς να ανατρέπουν το σκορ, αλλά να δέχονται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει μόλις με παίκτη λιγότερο.

Η εναλλαγή συναισθημάτων στο ματς ήταν φοβερή από το τέλος κιόλας του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του ΟΦΗ σκόραραν στο 44′, με ωραία ενέργεια του Μαρινάκη και εύκολο πλασέ του Σαρδινέρο σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής του αγώνα συμβουλεύτηκε και το VAR, για να ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ.

Στην αμέσως επόμενη φάση μάλιστα, ο ΟΦΗ, βρέθηκε και πίσω στο σκορ, με τον Μανούσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και τον ρέφερι του αγώνα να πηγαίνει ξανά στο VAR, αλλά αυτή τη φορά να “μετράει” το γκολ, για το 0-1 του ημιχρόνου.

Μετά από 10 λεπτά αγώνα στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΟΦΗ είχε ήδη φέρει… τούμπα το ματς, με τον Σαρδινέρο να παίρνει “ρεβάνς” για το γκολ που του ακυρώθηκε, σκοράροντας δις για την ανατροπή του αγώνα και το προβάδισμα των Κρητικών στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος ξεπέρασε γρήγορα το “σοκ” και έψαξε το γκολ της ανατροπής, έχοντας ως μοιραίο παίκτη τον σκόρερ του, αφού ο Μανούσος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα ούτε προς την εστία σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 75′ και το 87′.

Παρότι έμεινε όμως και με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Μουνίθ στο 90′, η ομάδα του Κάναντι βρήκε τελικά το γκολ σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με τον Γούτα να ισοφαρίζει με κεφαλιά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε έτσι σε 2-2, με τον ΟΦΗ να παραμένει αήττητος στη φετινή Superleague, την ώρα που ο Ατρόμητος έχει πια δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις