Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Καταιγιστικό ντεμπούτο Δέλλα στον πάγκο των Κρητικών

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Καταιγιστικό ντεμπούτο Δέλλα στον πάγκο των Κρητικών

Ο ΟΦΗ συνέτριψε 4-0 τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών, με τους γηπεδούχους να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ είχε αέρα… Δέλλα στο πρώτο του παιχνίδι με τον 48χρονο τεχνικό στην άκρη του πάγκο του, με τους Κρητικούς να κερδίζουν παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο 4-0 τον Πανσερραϊκό.

Με αυτό τον τρόπο ο ΟΦΗ έβαλε stop στις πέντε συνεχόμενες ήττες που μετρούσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, δείχνοντας αρκετά ανανεωμένος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ που σημείωσε τα τρία πρώτα τέρματά του μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ήταν ο νεοαποκτηθείς Άαρον Ισέκα ο οποίος σκόραρε στο 23΄και στο 33΄, με τους Λαμπρόπουλο στο 29’ και Μπακού στο 79’ να πετυχαίνουν τ΄ άλλα δύο.

Γενικότερα ο ΟΦΗ από την αρχή έως το τέλος του αγώνα ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό, με τον Δέλλα να φέρνει ένα αέρα φρεσκάδας στο στρατόπεδο των Κρητικών, οι οποίοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία παρουσίασε ένα άνευρο και άχρωμο Πανσερραϊκό, ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

Πανσερραϊκός(Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

Με αυτή του τη νίκη ο ΟΦΗ έφτασε τον Πανσερραϊκό στην 8η θέση, με τις δυο ομάδες να έχουν από 23 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις