Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη με ακυρωμένο γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη με ακυρωμένο γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα “άντεξε” μέχρι τέλους στην Κρήτη και με το VAR να ακυρώνει γκολ του ΟΦΗ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 0-0, στην 21η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με Λάρσον και Ντίκο, ενώ ο Φελίπε σκόραρε στο 90+6′ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, αλλά το… έμφραγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφεύχθηκε, αφού το VAR έδειξε ότι υπήρξε οφσάιντ στη φάση και το γκολ ακυρώθηκε.

Οι Γιαννιώτες πήραν έτσι την ισοπαλία στην Κρήτη, παρά το γεγονός ότι “απείλησαν” από την πλευρά τους μόνο στο πρώτο μέρος, ενώ έμειναν και με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Παντελάκη στο 94′. Οι δύο ομάδες έμειναν έτσι και ισόβαθμες με 20 βαθμούς στη βαθμολογία της Super League 1.

Οι συνθέσεις στο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (83′ Φελίπε), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Νίνης (96′ Λιάσος), Παμλίδης (69′ Τζίμας), Μορέιρα (85′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα, Μπάλαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις