Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι 25 νικητές του μεγάλου διαγωνισμού Newsit για τις διπλές προσκλήσεις για την avant – premiere της ταινίας «Το δέντρο της ζωής»

Tο ΝΕWSIT.GR και η Odeon παρουσιάζουν σε avant premiere την πιο αναμενόμενη ταινία των τελευταίων χρόνων και βραβευμένη με το Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών.

Υπάρχουν δύο δρόμοι στη ζωή…
Ο δρόμος της φύσης… και ο δρόμος της καρδιάς.
Πρέπει να αποφασίσεις, ποιον θα ακολουθήσεις.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΞΥΡΑΦΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΖΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΣΤΑΘΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΙΤΣΙΛΑΔΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΔΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΕΓΑΙΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΕΡΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΒΑΡΘΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΟΡΔΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΑΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΙΤΟΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Oσοι βλέπετε το όνομά σας θα θα πάτε απόψε να παρακολουθήσετε την βραβευμένη στις Κάννες ταινία, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και τον Σον Πεν σε avant premiere, την Tετάρτη 25 Μαΐου στο CINE ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΖΑΠΠΑ 4 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ.

Γιατί αν δεν αγαπήσεις, η ζωή περνάει σαν αστραπή.

Υπόθεση

Μια ταινία ύμνος στη ζωή με την υπογραφή του Τέρενς Μάλικ (“Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή”) τόσο στη σκηνοθεσία όσο και στο σενάριο. Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Μπραντ Πιτ με τον Σον Πεν.

Ο Τζακ είναι ένα 11χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τη ζωή με θαυμασμό. Η μητέρα του αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη συμπόνια, ενώ ο πατέρας του τον διδάσκει ότι, για να επιβιώσει στον κόσμο, πρέπει να βάζει πάνω απʼ όλα τον εαυτό του. Η εικόνα του Τζακ όμως για τη ζωή σκοτεινιάζει, όταν βιώνει για πρώτη φορά γύρω του την αρρώστια, τον πόνο και το θάνατο. Η αναζήτηση της αλήθειας για τον κόσμο, αλλά και για τον εαυτό του, τον οδηγεί σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε