Αθλητικά

Οι Linkin Park ξεσήκωσαν την «Allianz Arena» πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ, στον τελικό του Champions League

Απίστευτες στιγμές στο γήπεδο του Μονάχου

Το αμερικανικό συγκρότημα «Linkin Park», ένα από τα πιο επιτυχημένα του 21ου αιώνα με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, εμφανίστηκαν στην «Allianz Arena» στο Μόναχο, πριν από τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στην Ίντερ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «Linkin Park» εμφανίστηκαν στο stage που δημιουργήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Μονάχου και ξεσήκωσαν τους οπαδούς της Ίντερ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή με τους θεατές να «μαγεύονται» από τις μεγάλες ερμηνείες του γνωστού συγκροτήματος.

Μάλιστα την εμφάνισή του έκανε και ο μουσικός Ντέιβιντ Γκάρετ, ενώ το τρόπαιο του Champions League συνόδευσαν οι Χαβιέρ Ζανέτ και Παστόρε δυο από τους μεγαλύτερους παίκτες των Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα. 

Το συγκρότημα δημιούργησε ένα remix της μεγάλης επιτυχίας τους Numb για την περίσταση. Το φαντασμαγορικό του σόου έκλεψε τις εντυπώσεις!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα