Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Οι δύο αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την τρομερή συμπαράσταση τους στο δράμα που βιώνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς θρηνεί την απώλεια του ενός από τα δύο νεογέννητα παιδιά του. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγωνίστηκε, φυσικά, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ωστόσο οι οπαδοί των “κόκκινων” φρόντισαν να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους στον CR7.

Με τη συμπλήρωση επτά λεπτών αγώνα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν για ένα ολόκληρο λεπτό τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την οικογένεια του Πορτογάλου, με τις δύο αδερφές του να ευχαριστούν τη Λίβερπουλ και τον κόσμο της με αναρτήσεις τους στα social media.

“Σε ευχαριστούμε για αυτό Λίβερπουλ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό που έκανες απόψε”, ανέφερε στην ανάρτησή της η Έλμα Ρονάλντο ενώ η Κάτια Ρονάλντο έγραψε: “Πολύ πέρα από το ποδόσφαιρο”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις