Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι Άγγλοι δεν καταλαβαίνουν από κορονοϊό! Ρεκόρ προσέλευσης στα ερασιτεχνικά ματς ποδοσφαίρου

Οι Άγγλοι δεν καταλαβαίνουν από κορονοϊό! Ρεκόρ προσέλευσης στα ερασιτεχνικά ματς ποδοσφαίρου
ΦΩΤΟ Reuters

Το.. βιολί τους οι Άγγλοι…. Συνεχίζουν να μην παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για τον κορονοϊό και επειδή δράση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα δεν υπάρχει, κατέκλυσαν τα γήπεδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Η διακοπή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, είναι λογικό να προκαλεί σύνδρομο στέρησης στους απανταχού φιλάθλους, αλλά κάποια πράγματα, όπως η υγεία ας πούμε, είναι απείρως πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο. 

Για τους Άγγλους όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει, καθώς αγνοούν επιδεικτικά τον κορονοϊό και ελλείψει αγωνιστικής δράσης στις κορυφαίες κατηγορίες, συνωστίζονται στις κερκίδες των γηπέδων των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “standard”, η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα όπου παίζονται τα παιχνίδια για τα ημιεπαγγελματικά πρωταθλήματα στο Νησί έχει αυξηθεί κατακόρυφα αφού στα έξι παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο για τη National League (πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας), η προσέλευση του κόσμου ανέβηκε κατά 15.5%.

Συγκεκριμένα η Μάιντενχεντ έκανε προσέλευση ρεκόρ με 1662 άτομα στις κερκίδες, έχοντας αύξηση 28,2% από το προηγούμενο παιχνίδι της. Για την ίδια κατηγορία, τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 13.766 από τα 11.910 της περασμένης αγωνιστικής.

Στην 8η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, ο κόσμος που έδωσε το παρών ξεπέρασε τις 4,5 χιλιάδες (4653) από τους 2452 της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ στην αναμέτρηση Σάουθ Σιλντς με την Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ βρέθηκαν στο γήπεδο 3274 άτομα, έχοντας αύξηση 117% από την περασμένη εβδομάδα και τα 1508 άτομα. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις