Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Αργεντίνοι άσοι της Superleague τραγουδούν για τον Μαραντόνα (video)

Ντιέγκο Μαραντόνα

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τη συμμετοχή παλαιών και νέων Αργεντίνων άσων που έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται στη Superleague θα παρουσιαστεί σήμερα (13/12) από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο.

Διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Κυριακή (13/12 21:00) με έντονο… ποδοσφαιρικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα -ανάμεσα σε άλλα- θα παρουσιαστεί μία εκδοχή του κομματιού «La vida tombola» του Μανού Τσάο, προς τιμή του Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σκορπώντας τη θλίψη σε όλον τον πλανήτη.

Στην ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού θα συμμετάσχουν Αργεντίνοι, που εργάζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Χουάν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο, Ναζαρένο Σολίς, Χαβιέ Ουμπίντες, Ισμαέλ Μπλάνκο, Χουάν Μουνάφο και Φράνκο Μπελόκ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην ιδέα του μουσικού παραγωγού Στέλιου Ηλιάδη.

Όπως σημειώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος «θα αποτελέσει τον δικό μας φόρο τιμής στον μεγάλο Αργεντίνο που δεν ξέκοψε από τις ρίζες του και δήλωνε πάντα περήφανος για αυτές, αυτόν που στάθηκε πάντα στο πλευρό όσων παλεύουν “για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι”».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις