Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Οι αριθμοί του El Clasico – Θα σκοράρουν τα “κανόνια”; (INFOGRAPHIC)

Οι αριθμοί του El Clasico – Θα σκοράρουν τα “κανόνια”; (INFOGRAPHIC)

Ένα ακόμα Clasico αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στο Καμπ Νου τη Ρεάλ.

Με τον Μέσι να έχει την πρωτιά των γκολ στην ιστορία του El Clasico με 21 γκολ, η αναμέτρηση μπορεί να είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει τον πρωταθλητή (Μπαρτσελόνα). Ο Ρονάλντο πάλι διατηρεί την πρωτιά για τη Ρεάλ με 15 γκολ, κατέχοντας το μοναδικό ρεκόρ συνεχόμενων γκολ καθώς έχει βρει δίχτυα σε 6 συνεχόμενες αναμετρήσεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Stoiximan προσφέρει σε εξαιρετική τιμή το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κ. Ρονάλντο απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Τόσο ο Αργεντίνος, όσο και ο Πορτογάλος αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς πέρα από τις επιδόσεις τους, οι οποίες δεδομένα αποτελούν βαρόμετρο για τις ομάδες τους, οδηγούν και την κούρσα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μέσι, Νέιμαρ, Σουάρες ή Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ; Μπορεί η διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων να τους κράτησε μακριά, αλλά οι παραγωγικότερες επιθετικές τριπλέτες των τελευταίων δεκαετιών καλούνται να αναλάβουν δράση για ακόμα μία αφορά φέτος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε