Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι διαιτητές στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
Reuters

Γνωστοί έγιναν από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς, Μπράιτον – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός Φράιμπουργκ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως και ο ρέφερι του Ελσίνκι – ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική στο Conference League.

Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και του Conference League βρίσκεται προ των πυλών και η UEFA γνωστοποίησε την Τρίτη (19.09.2023) τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπράιτον στην Αγγλία ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ.

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ η διαιτητική τετράδα θα είναι από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γκρεγκ Πόουσον με βοηθούς τους Σιμόν Μπένετ και Λι Μπετς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζον Μπρουκ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ντάρεν Ίνγκλαντ και ο Πίτερ Μπανκς.

Στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ θα έχουμε “δφυρίχτρες” από την Ολλανδία. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Άλαρντ Λίντχαουτ με βοηθούς τους Ροτζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια και τέταρτο τον Άλεξ Μπος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Κλάι Ρούπερτι και Έργουιν Μπλανκ.

Τέλος, στο Ελσίνκι – ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του Conference League ορίστηκε ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρντου με τους συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίτσα και Ίμπε Μπούκσι ως βοηθούς. Τέταρτος θα είναι ο Σεμπαστιάν Κολτέσκου και στο VAR θα βρίσκονται οι Κάταλιν Πόπα και Αντρέι Τσιβουλέτε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις