Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν επαφές με τους Λος Άντζελες Λέικερς για «βόμβα μεγατόνων» με τον Λεμπρόν Τζέιμς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν επαφές με τους Λος Άντζελες Λέικερς για «βόμβα μεγατόνων» με τον Λεμπρόν Τζέιμς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φαίνεται ότι προσπάθησαν να ρίξουν… βόμβα μεγατόνων στο NBA, για να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής τον Λεμπρόν Τζέιμς από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ρεπορτάζ από δύο ρεπόρτερ του ESPN αποκαλύπτει επαφές των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, για την ανταλλαγή του Λεμπρόν Τζέιμς με ένα “πακέτο” επιλογών από το ρόστερ τους συν επιλογές για το ντραφτ του NBA.

 Ο ιδιοκτήτης των Γουόριορς, Τζο Λακόμπ εμφανίζεται να επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής του “Βασιλιά”, με αφορμή τις δηλώσεις δυσαρέσκειας του Λεμπρόν για την πορεία της ομάδας του, αλλά και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι (αν το επιθυμεί, καθώς έχει οψιόν στο συμβόλαιό του).

Οι “λιμνάνθρωποι” φέρονται να… ξέκοψαν όμως κάθε κουβέντα για τον ηγέτη τους και μένει να φανεί αν αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα για τους ίδιους, αφού οι “πολεμιστές” αναμένεται να “κυνηγήσουν” τον παίκτη και το καλοκαίρι, με στόχο να δημιουργήσουν ένα θρυλικό δίδυμο με Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις