Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Ιταλοί στέλνουν από τώρα τον Βαγιαννίδη δανεικό στην Βερόνα

Οι Ιταλοί στέλνουν από τώρα τον Βαγιαννίδη δανεικό στην Βερόνα
ΦΩΤΟ Intime

Μία νέα διάσταση δίνουν ιταλικά δημοσιεύματα στην επικείμενη μετεγγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ, καθώς αναφέρουν πως ο παίκτης θα δοθεί άμεσα δανεικός στη Βερόνα. Την ίδια στιγμή ελληνικά δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να μην έχει δώσει οριστική απάντηση στους “νερατζούρι”.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Γιώργου Βαγιαννίδη, καθώς σήμερα (17/5) τα ελληνικά και τα ιταλικά Μέσα “κοντράρονται” αναφορικά με το που θα καταλήξει ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, ο Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην Ίντερ, παρά τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, αφού φαίνεται να τον απασχολεί το αν θα βρει ευκαιρίες στους “νερατζούρι”, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα την τελική του επαφή με τον παίκτη.

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα της “Tuttosport” όχι μόνο τον θεωρεί “κλεισμένο” από την Ίντερ, αλλά το πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 18χρονος μπακ-χαφ θα συμμετάσχει μεν στην προετοιμασία της Ίντερ, αλλά αν δεν καταφέρει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, θα παραχωρηθεί λογικά ως έμψυχο αντάλλαγμα -με τη μορφή δανεισμού- στη Βερόνα, ώστε οι “νεαρατζούρι” να αποκτήσουν τον Κουμπούλα και ο Βαγιαννίδης να πάρει εμπειρίες και παραστάσεις από τη Serie A.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις