Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Κινέζοι είδαν μπαλάρα! Η Μίλαν “σόκαρε” την Ίντερ στη λήξη!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τρομερό ματς με ένταση, ευκαιρίες και 4 γκολ. Ίντερ και Μίλαν είχαν ένα ντέρμπι από τα…, με τους “ροσονέρι” να μένουν πίσω στο σκορ με 2-0 και να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα (2-2). Το ντέρμπι του Μιλάνου είχε για πρώτη φορά σέντρα στις 12:30 ώρα Ιταλίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό της Κίνας, χώρα από την οποία προέρχονται οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων.

Ένα… τελειωμένο ντέρμπι, η Μίλαν κατάφερε να μην το χάσει”. Οι “ροσονέρι” βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 μέσα στην έδρα της Ίντερ, αλλά έχοντας σε “τεράστια” ημέρα τον Ντελοφοεου κατάφεραν να πάρουν το βαθμό, σκοράροντας στ0 90+7′.

Άξιο αναφοράς, πως το συγκεκριμένο μιλανέζικο ντέρμπι έγινε.. καταμεσήμερο (12:30 ώρα Ιταλίας), προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό της Κίνας, χώρα από την οποία προέρχονται οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων.

Η Μίλαν ήταν η καλύτερη ομάδα, χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά στις δυο πρώτες της επιθετικές προσπάθειες η ίντερ κατάφερε να πετύχει δυο γκολ με τα τέρματα των Καντρέβα (36′) και Ικάρντι (44′).

Οι φιλοξενούμενοι δεν το.. έβαλαν κάτω και πίεσαν ακόμα περισσότερο στην επανάληψη, την ώρα η επιλογή του Πιόλι -να γυρίσει πιο πίσω τους “νερατζούρι”- ήταν καταλυτική. Η προβολή του Αλέσιο Ρομανιόλι έκανε το 2-1 στο 83′, ενώ το… σοκ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90+7′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η προβολή του Ζαπάτα έστειλε την μπάλα να περάσει οριακά τη γραμμή, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το κοντράστ συναισθημάτων στις εξέδρες του “Μεάτσα”, όχι μόνο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και μεταξύ των Κινέζων ιδιοκτητών τους…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε