Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι Μαϊάμι Χιτ απέσυραν τη φανέλα του Γιουντόνις Χάσλεμ και ο ίδιος δάκρυσε στην τελετή

Οι Μαϊάμι Χιτ απέσυραν τη φανέλα του Γιουντόνις Χάσλεμ και ο ίδιος δάκρυσε στην τελετή
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από 20 χρόνια στους Μαϊάμι Χιτ, ο Γιουντόνις Χάσλεμ αποσύρθηκε από το NBA και η ομάδα της Φλόριντα απέσυρε τη φανέλα του, σε μία συγκινητική τελετή μετά το τέλος του αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ ήταν ο άνθρωπος που προσωποποίησε τη «Ηeat Culture» και παρότι είχε περιορισμένο ρόλο τα τελευταία χρόνια, συνέχισε να θεωρείται ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ, έχοντας ζήσει τα πάντα με την ομάδα. Στα 42 του χρόνια, ο Χάσλεμ πρόλαβε να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα του NBA και να συνυπάρξει με κορυφαίους σούπερ σταρ του αθλήματος, όπως ο Σακίλ Ο’Νιλ και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Μαϊάμι Χιτ απέσυραν έτσι τη φανέλα του, με τον μεγάλο Πατ Ράιλι να τον αποθεώνει στην τελετή και τον ίδιο να βουρκώνει όταν η φανέλα του αναρτήθηκε στην οροφή του Kaseya Center, δίπλα σε αυτές των Σακίλ Ο’Νιλ, Ντουέιν Γουέιντ, Αλόνζο Μούρνινγκ, Κρις Μπος και Τιμ Χάρνταγουεϊ.

Στην 20χρονη καριέρα του στους Χιτ, ο Χάσλεμ κατέκτησε τον τίτλο του NBA το 2006, το 2012 και το 2013, με τη φανέλα με το Νο40 να αποσύρεται για πάντα στην ομάδα του Μαϊάμι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις