Site icon NewsIT

Οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την απίστευτη ανατροπή! “Θρίλερ” στο φινάλε (video)

02.09.2020 | 09:39
Οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την απίστευτη ανατροπή! “Θρίλερ” στο φινάλε (video)

Sep 1, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) controls the ball against Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) and forward Juwan Morgan (right) during the first half of game seven of the first round of the 2020 NBA Playoffs at ESPN Wide World of Sports Complex. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports

Βρέθηκαν να χάνουν 3-1 στη σειρά με τους Γιούτα Τζαζ. Οι Ντένβερ Νάγκετς όμως το έφεραν… τούμπα και πήραν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας. Νίκη με 80-78 και φινάλε με απανωτά χαμένα σουτ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή και με τρεις διαδοχικές νίκες μετέτρεψαν το 3-1 με τους Γιούτα Τζαζ σε 4-3, παίρνοντας το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας (θα αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς).

Στο καθοριστικό έβδομο ματς, η ομάδα από το Ντένβερ επικράτησε με 80-78 χάρη σε ένα καλάθι του Νίκολα Γιόκιτς 27,8 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και θα αντιμετωπίσει τους Λος Αντζελες Κλίπερς στον επόμενο γύρο.

Στο φινάλε του αγώνα οι Τζαζ είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Ντόνοβαν Μίτσελ έχασε τη μπάλα. Έχοντας το προβάδισμα, οιΝάγκετς επέλεξαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, με τον Τόρεϊ Κρεγκ να αστοχεί σε λέι-απ! Η μπάλα κατέληξε στον Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο πάνω στη λήξη.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με 30 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Νάγκετς, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να προσθέτει 17 πόντους (αλλά με 7/21 σουτ) και τον Μάικλ Πόρτερ 10 πόντους.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 22 πόντους, ο Ρούντι Γκομπέρ 19 πόντους και 18 ριμπάουντ και ο Τζόρνταν Κλάρκσον 10 πόντους.

Denver Nuggets vs Utah Jazz Full GAME 7 Highlights | September 1 | NBA Playoffs

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version