Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι Ολυμπιονίκες στο Μαξίμου – Το αστείο του Τσίπρα στους πολίστες και η συγκίνηση με τον Γιαννιώτη [pics, vids]

Οι Ολυμπιονίκες στο Μαξίμου – Το αστείο του Τσίπρα στους πολίστες και η συγκίνηση με τον Γιαννιώτη [pics, vids]

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υποδέχθηκε τους Έλληνες αθλητές.

Η αντιπροσωπεία των αθλητών, μαζί με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Σπύρο Καπράλο, τον γενικό γραμματέα της ΕΟΕ, Μανώλη Κατσιαδάκη και τον υπαρχηγό της αποστολής Μανώλη Κολυμπάδη πήγαν στο Μαξίμου στις 19:30.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με όλους τους Ολυμπιονίκες, ενώ ιδιαίτερο… διάλογο είχε με τους αθλητές της εθνικής ομάδας πόλο. Ο πρωθυπουργός ρώτησε, με αρκετή δόση χιούμορ, τους πολίστες, αν έστησαν το παιχνίδι με την Αυστραλία στη φάση των ομίλων, προκειμένου να έχουν πιο εύκολο αντίπαλο στα νοκ άουτ.

Ο πρωθυπουργός αποθέωσε και τον Σπύρο Γιαννιώτη, λέγοντας του πως φάνηκε το ήθος του, στις δηλώσεις του στο “Ελ. Βενιζέλος”, όταν επέστρεψε από το Ρίο.

Κατά την έξοδο των αθλητών από το Μέγαρο Μαξίμου, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Άννα Κορακάκη για το αν συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και για το σκοπευτήριο στη Δράμα, με την ίδια να τονίζει ότι “αποφύγαμε να μιλήσουμε για τα άσχημα πράγματα και είπαμε να μιλήσουμε μόνο για τα καλά”.

Οι Ολυμπιονίκες κρατούσαν στα χέρια τους άσπρες σακούλες και οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν αν πήραν κάποιο δώρο από τον πρωθυπουργό, με τους ίδιους να τονίζουν πως πήραν μόνο… την ευχή του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Δείτε τις δηλώσεις της Άννας Κορακάκη, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα:

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε