Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν διήμερο ρεπό από τον Άκη Μάντζιο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν διήμερο ρεπό από τον Άκη Μάντζιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό από τον τεχνικό της ομάδας Άκη Μάντζιο, προκειμένου να ξεκουραστούν ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

O Άρης μετά από μια απαιτητική εβδομάδα, με δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο(κέρδισε σε αμφότερες) έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα ο Άκης Μάντζιος θέλησε να επιβραβεύσει και συνάμα να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τους ένα διήμερο ρεπό, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη(20/02).

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Άρη

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη (20/02). Η μεθαυριανή προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

* Αύριο, Δευτέρα (19/02), για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις