Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι προσπάθειες του Δημητρέλου και η… θηλιά που σφίγγει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα πλέον για την ΑΕΚ, ωστόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει εντός της ημέρας επαφές με δέκα πρώην και νυν μετόχους της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί οικονομική λύση σωθεί η ομάδα, έστω και την ύστατη στιγμή.

Η Ένωση θα βρεθεί εκ νέου στις 30 Μαρτίου αντιμέτωπη με την ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι συνεπής στη δέσμευσή της για αποπληρωμή των διακανονισμών που έχουν γίνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ενημερωθεί ποιοι προτίθενται να δώσουν χρήματα, ώστε η ομάδα να προλάβει τις διορίες και να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Έως τώρα, οι περισσότεροι από τους μετόχους δηλώνουν πως θα βάλουν χρήματα, όμως τα λόγια δεν φτάνουν, και ο Δημητρέλος το ξέρει καλά.

Με τον χρόνο να πιέζει λοιπόν, ένα νέο σενάριο βγήκε το βράδυ της Κυριακής, και λέει πως ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, έχει υπογράψει προσύμφωνο για να πουλήσει τις μετοχές του έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Με δηλώσεις του στη Sportday, ο κ. Δημητρέλος διέψευσε τα όσα λέγονται: “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε και νομικά δεν έχω τη δυνατότητα να δεσμεύσω την ΠΑΕ και τους μετόχους με την υπογραφή μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε