Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού μιλούν στον ΟΠΑΠ για τη “μάχη” με Ζαλγκίρις

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μιλουτίνοφ και Παπαπέτρου μίλησαν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τα πλέι οφ της Euroleague. “Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προκριθούμε στο Final Four”

Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για τον αποψινό (21:15, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τα play off της Euroleague.

Ο αγώνας θα κριθεί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στα ριμπάουντ”, δήλωσε στον ΟΠΑΠ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρόσθεσε: “Πρέπει να περιορίσουμε δύο, τρεις παίκτες-κλειδιά που έχει η Ζαλγκίρις”.

Οι δύο πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού θεωρούν ότι o στόχος της πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου θα επιτευχθεί. “Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας να πάμε στο Βελιγράδι”, ανέφερε ο Μιλουτίνοφ.

Είμαστε στα play off με πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πρόκριση στο Final Four”, τονίζει απ’ την μεριά του ο Παπαπέτρου.

Δείτε το βίντεο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις