Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι συγκινητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου και η… γροθιά των πρωταθλημάτων!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αναφέρθηκε σε όλες τις “μεγάλες” προσωπικότητες του Παναθηναϊκού. Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, Μποντίρογκα, Ράτζα και Διαμαντίδης και φυσικά κόσμος του “τριφυλλιού”. “Αν συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια” δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου τα λόγια του Φράγκι. Στις χαρές και στις λύπες μαζί… Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα, είναι ιδέα. Κάποτε ήταν ο Μποντιρόγκα, ο Ράτζα και άλλοι, αλλά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει επί 27 χρόνια να κατακτά τίτλους. Όταν αποχώρησε ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, πήραμε back to back double. Πέρσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο Δημήτρης Διαμαντίδης”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

“Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν έρθει αν δεν ήμασταν μία γροθιά. Όλοι μαζί, ο καθένας από εκεί που πρέπει. Ο κόσμος από την κερκίδα, η διοίκηση εκεί που πρέπει και η ομάδα μέσα στο παρκέ. Να είμαστε περήφανοι σαν Παναθηναϊκοί κι αν συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε