Αθλητικά

Όλη η Formula 1 στον πλευρό του Μπιανκί (ΦΩΤΟ)

Ο Μπιανκί εξακολουθεί να δίνει τη σημαντικότερη μάχη της ζωής του σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας αλλά δεν είναι μόνος του. Οι πιλότοι της Formula 1 που βρίσκονται στο Σότσι για το πρώτο ρωσικό γκραν πρι στην ιστορία του αθλήματος, θα έχουν αυτοκόλλητα στα κράνη τους με μήνυμα συμπαράστασης στο συναθλητή τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο Μπιανκί στη Σουζούκα “πάγωσε” όλον τον κόσμο της Formula 1. Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι πιλότοι και το μυαλό τους θα βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί.

Αυτό θα το δείξουν και με τα μηνύματα που θα έχουν στα κράνη τους. Η FIA έχει μοιράσει αυτοκόλλητα με μήνυμα: “Tous Avec Jules” που σημαίνει: “Όλοι μαζί σου Ζιλ”.

Η Marussia δεν έχει ανακοινώσει το τι θα κάνει αφού εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με ένα μονοθέσιο και να μην ανατικαταστήσει με τον Αλεξάντερ Ρόσι τον Ζιλ Μπιανκί. Το σίγουρο είναι ότι η ρωσική ομάδα δεν θα λάβει μέρος σε GP2 και GP3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα