Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ξέρει την άποψή μου για τη συνεργασία μας, έχουμε χρόνο να συζητήσουμε»

Ολιβέιρα: «Η ΑΕΚ ξέρει την άποψή μου για τη συνεργασία μας, έχουμε χρόνο να συζητήσουμε»
ΦΩΤΟ Intime

Για το εξτρά κίνητρο που δίνουν τα ματς των Play Offs αλλά και το μέλλον του στην ΑΕΚ μίλησε ο Πορτογάλος επιθετικός της Ένωσης, Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Βόλο και αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλο κίνητρο του δίνουν τα ματς των επερχόμενων Play Offs, ενώ αναφορικά με το μέλλον του τόνισε πως ξέρει την άποψη του κλαμπ, και ομοίοω το κλαμπα τη δική του στο θέμα της ανανέωσης, προσθέτοντας πως υπάρχει χρόνος για συζητήσεις, αφού τώρα προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα

Για τα Play Offs: «Στα παιχνίδια των πλέι οφ νιώθω έξτρα κίνητρο γιατί παίζουμε με τις έξι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η πρώτη θέση σίγουρα είναι μακριά, αλλά θέλουμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση».

Για το ματς με τον Βόλο: «Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα ο Βόλος και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει έναν Ισπανό προπονητή που τους καθοδηγεί και εμείς πρέπει με ταπεινότητα και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Για την ώρα δεν είναι το πλέον σημαντικό ζήτημα το τι θα γίνει με το δικό μου συμβόλαιο. Εγώ έχω πει την άποψή μου, το κλαμπ την ξέρει, εγώ γνωρίζω την άποψη του κλαμπ. Το πλέον σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Βόλο και μετά τα πλέι οφ. Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε, το σημαντικό είναι τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και τα υπόλοιπα μπορούμε να τα ξεκαθαρίσουμε και λίγο αργότερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις