Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολλανδία – Ελλάδα: Για το θετικό αποτέλεσμα και το θεμέλιο πρόκρισης

Ολλανδία – Ελλάδα: Για το θετικό αποτέλεσμα και το θεμέλιο πρόκρισης
Intime.gr

Η Εθνική ποδοσφαίρου παίζει στην έδρα της Ολλανδίας (21:45, Newsit.gr, ALPHA- Novasports Prime) σε ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το βαθμολογικό προβάδισμα, έναντι των “οράνιε”

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο «Φίλιπς Στάντιον» του Αϊντχόφεν, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες έχουν ηττηθεί στη Γαλλία από τους «μπλε», η βαθμολογική σημασία του αγώνα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση της Γερμανίας (οι δυο πρώτες θέσεις δίνουν το σχετικό “εισιτήριο”).

Με βάση τη λογική κι εφόσον δεν προχωρήσει σε κάποια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παρατάξει σχηματισμό όπως στον αγώνα με τη Γαλλία, με σίγουρες δύο αλλαγές: μία στους στόπερ, καθώς ο Μαυροπάνος δεν είναι διαθέσιμος (αποβλήθηκε στο ματς στο Παρίσι) και άλλη μία στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Μπάλντοκ υπέστη θλάση στη γάμπα και χάνει και το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται βρεθούν οι Βλαχοδήμος, Ρότα, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος κι ένας από τους Ρέτσο ή Κουλιεράκη. Αμυντικά χαφ θα είναι Κουρμπέλης και Σιώπης, μπροστά τους οι Μπακασέτας, Μάνταλος (Πέλκας) και Μασούρας, με «κορυφή» τον Παυλίδη.

Απ’ την άλλη, οι Ολλανδοί του Ρόναλτ Κούμαν θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην έδρα τους, αφού βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα στη βαθμολογία του ομίλου και με ματς λιγότερο.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φλέκεν, Ντάμφρις, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Ακέ, Ντε Γιονγκ, Ντε ρον, Μπεργχάους, Μάλεν, Χάκπο, Βέγκχορστ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Elite (εδώ και 13 χρόνια) Μάικλ Όλιβερ. Ο ίδιος είχε διευθύνει τη ρεβάνς Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που έληξε με τη σπουδαία πρόκριση της ελληνικής ομάδας στα πέναλτι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ

1. Γαλλία 4 12

2. Ελλάδα 3 6

3. Ιρλανδία 3 3

4. Ολλανδία 2 3

5. Γιβραλτάρ 4 0

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις