Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η Σερβία αντίπαλος των ΗΠΑ στον τελικό του μπάσκετ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ομάδα που δυσκόλεψε όσο καμία άλλη τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι αυτή που με εμφατικό τρόπο πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (21:45 ώρα Ελλάδας).

 Με τον Μίλος Τεόντοσιτς να κάνει μαγικά πράγματα (22 πόντους), η Σερβία διέλυσε με 87-61 την Αυστραλία στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, εξασφάλισε μετάλλιο στη διοργάνωση του Ρίο και θα επιδιώξει σε περίπου 48 ώρες να κάνει το θαύμα απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Από την αρχή του ματς οι «πλάβι» εξασφάλισαν μεγάλη διαφορά την οποία όχι μόνο διατήρησαν, αλλά στην τελευταία περίοδο την… εκτόξευσαν και στους 30 πόντους (73-43). Εκτός του Τεόντοσιτς, πολύ καλός ήταν και ο Στέφαν Μάρκοβιτς με 14 πόντους, ενώ από τους Αυστραλούς, που είχαν τραγικά ποσοστά ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διασώθηκαν οι Μιλς και Μότουμ, που σημείωσαν από 13 πόντους ο καθένας. Η Αυστραλία θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο «μικρό τελικό» με την Ισπανία.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε