Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Οριστικό τέλος καριέρας για τον Ηλιάδη! Συμπαράσταση από Νικολαΐδη

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο τελευταίος αγώνας της λαμπρής καριέρας του ήταν για τον Ηλία Ηλιάδη αυτός με τον Κινέζο Σουνζχάο Τσενγκ. Ο Mr. Ippon μίλησε σε ξένα ΜΜΕ με την ολοκλήρωση του αγώνα απέναντι στον Ασιάτη και δήλωσε: «Αυτό είναι το τζούντο. Όλα είναι πιθανά. Βρισκόμαστε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για μένα, αυτός ήταν ο τελευταίος μου αγώνας. Όχι μόνο σε Ολυμπιακούς αλλά γενικά».

Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε κάνει γνωστή την απόφασή του, ότι δεν θα κυνηγήσει την πρόκριση για το “Τόκιο” και πως αυτή θα ήταν η κορυφαία του συμμετοχή στην κορυφαία των διοργανώσεων.
Ομως, αποκλείστηκε γρήγορα και απογοητεύτηκε συν το γεγονός ότι έχει κουραστεί από τους πολλούς τραυματισμούς. Ετσι, αποφάσισε να πει “αντίο” στον αθλητισμό.

Έναν ξεχωριστό τρόπο διάλεξε ο Αλέξανδρος Νικολαίδης προκειμένου να δείξει τη στήριξή του στον Ηλία Ηλιάδη, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την κατηγορία των -90 κιλών στο Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο. Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, ανάρτησε φωτογραφία όπου εμφανίζονται οι δύο πολυμεταλλιούχοι στην οποία γράφει τα εξής:
«Επειδή όλοι ανεβάζουν φωτογραφίες για τους νικητές του 2016, εγώ θα ανεβάζω για τα λιοντάρια που δεν τα κατάφεραν. Ηλία, ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις, δεν χρωστάς τίποτα σε κανέναν, ψηλά το κεφάλι. Οι θρύλοι δε σκύβουν ποτέ», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του τακεβοντό.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε