Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκε το test-event του πόλο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκε το test-event του πόλο
Reuters

Η πανδημία του κορονοϊού χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, σχετικά με το test event στο πόλο.

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών του Τόκιο ανακοίνωσαν ότι αναβλήθηκε η δοκιμαστική διοργάνωση του πόλο (test event) που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/4), λαμβάνοντας το χρονοδιάγραμμα κάθε ενδιαφερόμενου, αλλά και λόγω των παγκόσμιων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τον κορονοϊό.

Πλέον, οι υπεύθυνοι αναζητούν μια κατάλληλη ημερομηνία τον Μάιο ή τον Ιούνιο για να πραγματοποιηθεί το test event, όπως ανέφερε η οργανωτική επιτροπή «Τόκιο 2020» σε σχετική ανακοίνωση.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός «NHK» ανέφερε νωρίτερα ότι αξιωματούχοι από το εξωτερικό δεν μπόρεσαν να κάνουν το ταξίδι προς την Ιαπωνία για την εκδήλωση, λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορονοϊό. Εκπρόσωπος του «Τόκιο 2020» αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η αναβολή αυτή είναι ένα.. πισωγύρισμα για τους διοργανωτές λίγες μόνο ημέρες μετά την επανεκκίνηση των test events. Οι δοκιμές αυτές σημαντικές, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις οργανωτικές και λειτουργικές δυνατότητες των Αγώνων, ενόψει του κορυφαίου αθλητικού «ραντεβού» του προσεχούς καλοκαιριού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις