Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε και η Αντζελίκ Κέρμπερ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε και η Αντζελίκ Κέρμπερ
Reuters

Να δούμε στο τέλος ποια “μεγάλα” ονόματα θα μείνουν για να αγωνιστούν στα τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ακόμη ένα σημαντικό όνομα στο χώρο του τένις αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η «ασημένια» Ολυμπιονίκη του Ρίο, Αντζελίκ Κέρμπερ, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, καθώς αισθάνεται ότι το σώμα της χρειάζεται ξεκούραση, μετά από ένα διάστημα με πολύ βαρύ πρόγραμμα.

Η Κέρμπερ προστίθεται σε μία μακρά λίστα αθλητών και αθλητριών του τένις, που -για διάφορους λόγους- αποφάσισαν να αποσυρθούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ αυτών, στο Τ¨οκιο δεν θα βρεθούν οι Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Σερένα Ουίλιαμς, Σιμόνα Χάλεπ και Μπιάνκα Αντρεέσκου.

«Το να εκπροσωπήσω τη Γερμανία στο Λονδίνο και το Ρίο υπήρξε μία από τις αγαπημένες αναμνήσεις της ως τώρα καριέρας μου. Αυτό κάνει ακόμη πιο απογοητευτικό το να αποδεχθώ το γεγονός ότι το σώμα μου χρειάζεται ξεκούραση, μετά από κάποιες έντονες εβδομάδες. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, καθώς ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Καλή τύχη σε όλους τους Γερμανούς συναθλητές μου στο Τόκιο», αναφέρει σε δήλωσή της η 33χρονη τενίστρια, η οποία είχε μία εξαιρετική (αλλά και πολύ απαιτητική) περίοδο στο γρασίδι, όπου κέρδισε το τουρνουά στο Μπαντ Χόμπουργκ και έφτασε ως τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις