Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς κι έδωσε το χάλκινο μετάλλιο σε Μπάρτι – Πιρς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς κι έδωσε το χάλκινο μετάλλιο σε Μπάρτι – Πιρς
Reuters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό του μεικτού διπλού του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Σερβία αποσύρθηκε κι έτσι το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην ομάδα της Αυστραλίας.

Λίγο μετά την ήττα του στον «μικρό» τελικό του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο Τόκιο από τον Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από τον μικρό τελικό του μεικτού διπλού κι έτσι θα μείνει για τρίτη διαδοχική διοργάνωση χωρίς μετάλλιο.

Το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς κόντρα στον Καρένιο-Μπούστα και αποσύρθηκε από τον τελικό, όπου μαζί με την Νίνα Στογιάνοβιτς επρόκειτο ν’ αντιμετωπίσουν σήμερα το δίδυμο από την Αυστραλία. Στην περίπτωση που θα έπαιζε, θα έδινε 4ο αγώνα μέσα σε 2 ημέρες!

Ετσι οι Ασλεϊ Μπάρτι, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών, και Τζον Πιρς κατέκτησαν, χωρίς αγώνα, το χάλκινο μετάλλιο.

Να θυμίσουμε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008, αλλά στα επόμενα κορυφαία αθλητικά ραντεβού, δεν μπόρεσε να διακριθεί.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις