Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρόοπτο στην ποδηλασία – Μεταφέρθηκε με φορείο μετά από σύγκρουση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρόοπτο στην ποδηλασία – Μεταφέρθηκε με φορείο μετά από σύγκρουση

Η Ολλανδή ποδηλάτισσα Λορίν Φαν Ρίσεν (και υποψήφια για μετάλλιο) μεταφέρθηκε με φορείο μετά από σύγκρουση σε υψηλή ταχύτητα, στην οποία συμμετείχε η Βρετανίδα Κέιτι Μάρτσαντ, στο γυναικείο Ολυμπιακό τουρνουά ποδηλασίας και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του κέιριν.

Το ατύχημα συνέβη σήμερα (5/8) κατά τη διάρκεια μιας προημιτελικής σειράς, όταν η Φαν Ρίσεν έχασε τον έλεγχο του μπροστινού τροχού της και «γλίστρησε» στην πορεία της Μάρτσαντ, για να ακολουθήσει η πτώση και των δύο στην πίστα του Izod Velodrome.

Η Ολλανδή έλαβε ιατρική περίθαλψη για αρκετά λεπτά στην πίστα, προτού την τοποθετήσουν σε φορείο και την κατεβάσουν στο ιατρείο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Η Μαρτσάντ, αντίθετα, κατάφερε να σηκωθεί και να τελειώσει τον αγώνα, αλλά δεν κατόρθωσε να προκριθεί στους ημιτελικούς. 

«Δεν είναι η μέρα μου,» είπε λίγο αργότερα στις δημοσιογράφους. «Όλοι “παλεύαμε” λίγο στην εσωτερική και δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος χτύπησε τη Λορίν ή τι άλλο συνέβη, αλλά εκείνη κατέβηκε μπροστά μου και δεν είχα πού να πάω».

Η Μαρτσάντ είπε ότι θα επέστρεφε για το ατομικό σπριντ της Παρασκευής, προσθέτοντας: «Είμαι λίγο χτυπημένη και μελανιασμένη, αλλά είμαι εντάξει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις