Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με την Τζιλ Μπάιντεν η Τελετή Έναρξης στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με την Τζιλ Μπάιντεν η Τελετή Έναρξης στο Τόκιο
Reuters

Η Τζιλ Μπάιντεν θα είναι επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτό θα είναι το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία, δίχως τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζιλ Μπάιντεν, θα ταξιδέψει στο Τόκιο στις 23 Ιουλίου, για να δώσει το «παρών» στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (13/07) ο Λευκός Οίκος, ούσα επικεφαλής μίας αντιπροσωπείας που δεν θα περιλαμβάνει τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι της Τζιλ Μπάιντεν στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία, δίχως τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Η τελευταία φορά που έδωσε το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το 2010. Τότε, μαζί με τον σύζυγό της, ήταν επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ.

Θυμίζουμε ότι εν μέσω της νέας έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων και η ΔΟΕ, απαγόρευσαν στους θεατές να παρευρίσκονται σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων και το Τόκιο έχει μπει εκ νέου σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης», που θα διαρκέσει έως τις 22 Αυγούστου, δηλαδή πολύ μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων στις 8 Αυγούστου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις