Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μεγάλο αγώνα ο Ιακωβίδης στην Άρση Βαρών – Φίλησε το πλατό στην τελευταία προσπάθεια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μεγάλο αγώνα ο Ιακωβίδης στην Άρση Βαρών – Φίλησε το πλατό στην τελευταία προσπάθεια

Την τρίτη θέση στο δεύτερο γκρουπ των 96 κιλών της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, ο μοναδικός Έλληνας αθλητή που συμμετέχει στο άθλημα των… δυνατών στο Τόκιο.

Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα και πέντε επιτυχημένες προσπάθειες, ο Θεόδωρος Ιακωβίδης κατέλαβε την 3η θέση στο δεύτερο γκρουπ των 96κ. της Άρσης Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στα 96 κιλά, μετά την κίνηση του αρασέ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σήκωσε 147 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, μετά πήγε στα 152 κιλά και έκλεισε τις προσπάθειες του στα 156 κιλά. Με τρεις επιτυχημένες άρσεις, ο Θοδωρής Ιακωβίδης πήρε τη δεύτερη θέση στο αρασέ.

Στην καλύτερη του προσπάθεια στο ζετέ, σήκωσε 182κ, φιλώντας το πλατώ στην τελευταία του -αποτυχημένη- προσπάθεια, πριν αποχωρήσει.

Με 338 κιλά στο σύνολο ο κορυφαίος αθλητής ήρθε τρίτος στο δεύτερο γκρουπ. Ο Ιακωβίδης θα περιμένει να ολοκληρωθεί το πρώτο γκρουπ προκειμένου να μάθει την τελική κατάταξή του.

Θυμίζουμε ότι ο Θεόδωρος Ιακωβίδης σφράγισε τη συμμετοχή του στο Τόκιο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω… Σαμόα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις