Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέες εικόνες από τη νύχτα ντροπής του Λόχτε!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ράιν Λόχτε ζήτησε δημόσια συγνώμη για τις ζημιές που προκάλεσε σε βενζινάδικο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγωνών του Ρίο, μαζί με τρεις ακόμη Αμερικανούς κολυμβητές (Μπεντζ, Κόνγκερ, Φέιγκεν), αλλά και για την ψευδή κατάθεση του πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας με στόχο να καλύψει την απρεπή συμπεριφορά του. Ωστόσο, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για βανδαλισμό.

Η αμερικανική ολυμπιακή επιτροπή, μάλιστα, θα τον αποβάλλει από τις πισίνες, με τον Λόχτε να “πληρώνει” πολύ ακριβά τα τραγικά λάθη που έκανε στο Ρίο, τα οποία θα του στοιχίσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το υπόλοιπο της καριέρας του.

Δείτε εικόνες από τη νύχτα ντροπής του Λόχτε:

Από τους τέσσερις Αμερικανούς κολυμβητές που εμπλέκονται στους βανδαλισμούς σε βενζινάδικο, στις ΗΠΑ έχουν ήδη επιστρέψει οι Λόχτε, Γκάναρ Μπεντζ και Τζακ Κόνγκερ, ενώ στη Βραζιλία βρισκόταν ακόμη μέχρι το πρωί της Παρασκευής (19/8) ο Τζίμι Φέιγκεν.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι Μπεντζ και Κόνγκερ έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης στο διεθνές αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο και επιβιβάστηκαν σε πτήση με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες, ταξιδεύοντας με business class και ειδική μεταχείρηση.

Οι αεροσυνοδοί δεν άφησαν κανέναν δημοσιογράφο να τους πλησιάσει, με τους ίδιους να διαβάζουν εφημερίδες, οι οποίες είχαν σαν πρωτοσέλιδο τα κατορθώματά τους. Μια κουρτίνα τους έκρυβε τελείως από τους υπόλοιπους επιβάτες, με το προσωπικό να τους δίνει ομελέτες, κρουασάν και φρούτα μέσα από ένα μικρό άνοιγμα στην κουρτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε