Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάει στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάει στο Τόκιο
Reuters

Σε μια περίοδο που πολλά μεγάλα ονόματα του τένις αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως θα.. βγάλει εισιτήρια για το Τόκιο

Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 34χρονος σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις επισημοποίησε τη συμμετοχή του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού και τη διεκδίκηση του «Golden Slam», μέσα από μια γλυκιά αφιέρωση που έκανε στον μικρό του φίλο Κουζίρου από την Ιαπωνία.

«Δεν μπορούσα να απογοητεύσω τον μικρό μου φίλο, Κουζίρου. Έκλεισα την πτήση μου για το Τόκιο και με περηφάνια θα συμμετέχω στην ομάδα της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες», έγραψε ο «Νόλε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι ο Τζόκοβιτς θα διεκδικήσει τον μοναδικό μεγάλο τίτλο που λείπει από τη συλλογή του, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Αν τα καταφέρει, θα χρειάζεται να κερδίσει μόνο το US Open, για να φτάσει στον υπέρτατο στόχο του «Golden Slam».

Θυμίζουμε ότι από το Ολυμπιακό τουρνουά του τένις θα λείψουν οι Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Σερένα Ουίλιαμς, Σιμόνα Χάλεπ και Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις