Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συναντήθηκε με Σάκκαρη και Κορακάκη ο Καπράλος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συναντήθηκε με Σάκκαρη και Κορακάκη ο Καπράλος
ΦΩΤΟ ΕΟΕ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δύο κορυφαίες πρωταθλήτριες της Ελλάδας.

Την Άννα Κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και τη Μαρία Σάκκαρη, που θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την Ελλάδα σε Ολυμπιάδα.

Η ενημέρωση από την ΕΟΕ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, κατά την επίσκεψη του στο Ολυμπιακό Χωριό, στην πρώτη έξοδο από το ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας, συνάντησε και την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη με τον πατέρα της Τάσο.

Ο κ. Καπράλος μίλησε με την Άννα για την προπόνηση της, αλλά και για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο με την Ολυμπιονίκη να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι εξαιρετικά και να ευχαριστεί ξανά την ΕΟΕ για την τιμή να είναι Σημαιοφόρος μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε και με την Μαρία Σάκκαρη και ενημερώθηκε για την κλήρωση της στο Ολυμπιακό τουρνουά με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα μέλη της κολυμβητικής ομάδας που συνάντησε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις