Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αποστολή με Σάκχοφ και Τάνκοβιτς

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αποστολή με Σάκχοφ και Τάνκοβιτς
Intime.gr

Η ΑΕΚ ολοκλήρωση της προετοιμασία της για το αυριανό (25.04.2021 – 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των play off της Superleague..

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Γεβχέν Σάκχοφ (έλειπε αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στην αρχή και κορονοϊού στη συνέχεια), όπως και τον Μοαμέρ Τάνκοβιτς («έτρεχε» να προλ΄’αβει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ).

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους(ειδικά ο Σουηδός, έχει μόνο μια) και εξαρτάται από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό το αν θα παίξουν, έστω και για λίγο.

Την ίδια στιγμή, οι απουσίες στην ΑΕΚ παραμένουν πολλές. Συγκεκριμένα οι Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και είναι εκτός, όπως και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις