Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στη μνήμη του πατέρα μας»

Ολυμπιακός – Αγγελόπουλοι: «Αφιερώνουμε το Κύπελλο στη μνήμη του πατέρα μας»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 81-75 στον τελικό του Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησαν για τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου κι αφιέρωσαν τον τίτλο στη μνήμη του πατέρα τους.

Αναλυτικά όσα είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3:

«Είναι πιο βαρύ αυτό το Κύπελλο, έχει άλλη αξία, πολλαπλή αξία. Είναι το πρώτο Κύπελλο μιας νέας εποχής για το ελληνικό μπάσκετ, καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Λείπαμε δυο χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα, γυρίσαμε. Ελπίζω από εδώ και πέρα, όλα τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά.

Βλέπουμε κοντά, βλέπουμε τη φετινή σεζόν. Στην Ευρωλίγκα είμαστε αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση, πάμε για την πρόκριση, να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Αργότερα θα κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και τους τελικούς.

Αφιερώνουμε το Κύπελλο στη μνήμη του πατέρα μας, που χάσαμε πρόσφατα, γιατί λάτρευε τον Ολυμπιακό. Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, έζησε την χρυσή 10ετία. Νομίζω πως είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι ο πρώτος τίτλος μετά από τον θάνατό του», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Νομίζω κάναμε μια επική ανατροπή, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τον προπονητή. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Όταν ξεκινάει η σεζόν, σκέφτεσαι πολλά, ονειρεύεσαι πολλά. Όπως αξίζουμε πηγαίνουν τα πράγματα.

Δεν υπάρχει ταβάνι. Αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια, είναι όλοι αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι. Άξιζε πολλά περισσότερα τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει πολλά. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού και νομίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα με τον κόσμο δίπλα μας», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις