Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Γιώργος Μπόγρης! Κουρεύτηκε κι άφησε μουστάκι [pics]

Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Γιώργος Μπόγρης! Κουρεύτηκε κι άφησε μουστάκι [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Μπόγρης τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από το αυριανό (9/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπόγρης εμφανίστηκε αγνώριστος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας σέντερ των Πειραιωτών τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, λόγω του νέου λουκ που είχε.

Ο 29χρονος ψηλός έκοψε το μαλλί κοντά κι άφησε μουστάκι, με τον άσο του Ολυμπιακού να εξηγεί τον λόγο που προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση, τονίζοντας ότι έτσι θέλησε να ευαισθητοποιήσει τιν κοινή γνώμη για θέματα που αφορούν την υγεία των ανδρών.

“Το “Movember” είναι μία ετήσια δράση, στην οποία κατά την διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου αφήνεις μουστάκι, ώστε να ευαισθητοποιήσεις για τα ανδρικά θέματα υγείας, όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη και των όρχεων και η αυτοκτονία των ανδρών. Το ίδρυμα “Movember” διοργανώνει τις φιλανθρωπικές δράσεις, που φιλοξενούνται στo Movember.com. Ο στόχος του Movember είναι να αλλάξει την εικόνα της υγείας των ανδρών”, έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Μπόγρης.

Δείτε το νέο λουκ του Γιώργου Μπόγρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις