Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Να κάνει βήμα πρόκρισης στο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Να κάνει βήμα πρόκρισης στο «Καραϊσκάκης»
Intime.gr

Πριν από λίγους μήνες, κατάφερε να πάρει «μετεγγραφή στο Europa League Απόψε, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Αϊντχόφεν –στο «Γ. Καραϊσκάκης»- που θα τον φέρει κοντά στους «16» της διοργάνωσης (19:55, NewsIt.gr, CosmoteSport 2).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από δυο μήνες (18/02, 19:55) στα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας μπροστά του το εμπόδιο της Αϊντχόφεν> Οι Ολλανδοί.Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «32» του Europa League, πραγματοποιείται απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν… σκορ ασφαλείας, ενόψει του επαναληπτικού στο «Philips Stadion» (25/02, 22:00.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι άλλος από τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος αν και μπήκε την ύστατη ώρα στην αποστολή του Ολυμπιακού. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Γάλλο να μην ξεκινά βασικός.

Όπως όλα δείχνουν, την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Σα, έχοντας  μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Καμαρά και Μπουχαλάκης θα βρεθούν στα κέντρο, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Σεμέντο.

Η Αϊντχόφεν του Ρόγκερ Σμιντ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2 και τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαγκλί, Μαξ, Τόμας, Σαγκαρέ, Ροσάριο, Μάουρο Ζούνιορ, Ζάχαβι και Μόλεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Σουηδός, Αντρέας Εκμπεργκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κόλουμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ και ο συμπατριώτης του, Χαρμ Οσμερς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις