Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Να μπουν με το… δεξί στην εποχή Μπαρτζώκα οι Πειραιώτες!

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου: Να μπουν με το… δεξί στην εποχή Μπαρτζώκα οι Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ ( 14/1, 21:00, LIVE από το NewsIt.gr, Novasports 2) για την 19η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” στη δεύτερη θητεία του.

Να ξεκινήσει με νίκη στην εποχή Μπαρτζώκα θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου απόψε ( 14/1, 21:00, LIVE από το NewsIt.gr, Novasports 2) στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τη νίκη στη Βαλένθια, που τον κράτησε ζωντανό στην διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα που οδηγεί στα play offs, ο Ολυμπιακός, που έχει ρεκόρ 7-11, ισοβαθμεί με Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι 8ος με ρεκόρ 9-9. Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκινώντας από σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που έχουν, με Μπάγερν (εντός), Ζενίτ (εκτός), Μπασκόνια (εντός) και Ζαλγκίρις (εκτός) και να μπουν ολοκληρωτικά σε τροχιά πρόκρισης στα play offs. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεσή του έντεκα παίκτες, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και να αναμένεται να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά.

Στον αντίποδα η Άλμπα, μοιράζεται την τελευταία θέση με Ζαλγκίρις και Ζενίτ με ρεκόρ 5-13. Ο Αΐτο Ρενέσες είδε τους τραυματίες  Πέιτον Σίβα, Τάιλερ Κάβανο και Γιοχάνες Τίμαν να αποθεραπεύονται πλήρως και να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του, ενώ μοναδικός απών είναι ο Στέφαν Πένο.

Όσον αφορά την παράδοση του ζευγαριού, Ολυμπιακός και Άλμπα έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στην ιστορία της Euroleague , με τους Πειραιώτες να μετρούν ισάριθμες νίκες, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν περάσει νικηφόρα με 99-80 από το Βερολίνο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις