Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αναχώρησε για Βέρνη

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΣΦΠ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΣΦΠ

Για τη Βέρνη αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” αύριο θα παίξουν κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για το Europa League.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πάουλο Μπέντο πήρε μαζί του και τον Μπρούνο Βιάνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει ξανά ο Ολυμπιακός ο οποίος αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη, 14/9) για την Ελβετία όπου αύριο (Πέμπτη, 15/9) φιλοξενείται από την Γιανγκ Μπόις για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η αποστολή της ομάδας μας «πέταξε» λίγο μετά τις 10.00 με προορισμό την Βέρνη όπου εδρεύει η προσεχής μας αντίπαλος.

Όπως ανακοίνωσε από χθες (Τρίτη, 13/9) ο προπονητής κ. Πάουλο Μπέντο, η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.
Σήμερα στις 19:15 (18:15 τοπική ώρα) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο προπονητής μας κι ένας ποδοσφαιριστής στο Stade de Suisse όπου θα γίνει αύριο ο αγώνας. Αμέσως μετά (19:00 τοπική) τη συνέντευξη Τύπου θα προπονηθεί ο Θρύλος στο Stade de Suisse σε μια προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε