Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές για Λεβαδειακό! “Γκάζια” από Λεμονή

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές για Λεβαδειακό! “Γκάζια” από Λεμονή
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου [18/11] με τον Λεβαδειακό, για την 11η αγωνιστική της Superleague. “Γκάζια” Λεμονή στους παίκτες, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς, αλλά και σ’ αυτό με τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό το Σάββατο (18/11), λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Ο Τάκης Λεμονής επιθυμεί οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς κι όχι σ’ αυτή με τους Πορτογάλους που ακολουθεί.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βγάλουν από το μυαλό των παικτών την Σπόρτιγκ, μιας κι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι πίσω στη βαθμολογία και στόχος του είναι να βρεθεί στην κορυφή, πριν από τα Χριστούγεννα, όπως έχει τονίσει στο παρελθόν ο Τάκης Λεμονής.

“Γκάζια” στη χθεσινή προπόνηση

Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Λεβαδειακό και Σπόρτιγκ είναι δύσκολα, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να είναι χαλαροί στην προπόνηση.”Δεν θέλω να βλέπω χαλαρότητα. Θέλω να προσπαθείτε στην προπόνηση και να υπάρχει ένταση, γιατί μας περιμένουν δύσκολα ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι”, ζήτησε από τους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις