Την ευκαιρία να δουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού την Πέμπτη (21/8), ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων. Προπονήθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη ο Μπενίτες.Ενοχλήσεις ο Φουστέρ.
Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε την Τρίτη το τελευταίο μετεγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χόρχε Μπενίτες. Την ίδια ώρα ο Μίτσελ είδε τον Φουστέρ να αποχωρεί με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Σιόβας.
Παράλληλα, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ενημέρωσε πως την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η παρουσίαση των νέων παικτών, ενώ την ίδια μέρα η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού μας στην εφετινή Superleague και το ματς με τη Νίκη Βόλου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας και τα ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια «ερυθρόλευκη» προπόνηση στο Καραϊσκάκη, καθώς και να δουν όλα τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού να «παρελαύνουν» μπροστά τους!
Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, το ραντεβού όλων είναι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους «ερυθρόλευκους» άσους σε δράση! Εξίσου σημαντική, είναι φυσικά η παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους!
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών μας, καθώς και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.
Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η Μεικτή Ζώνη για τα ΜΜΕ, όπου οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις».