Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αντικρουόμενα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Γιώργο Μασούρα

Ολυμπιακός: Αντικρουόμενα δημοσιεύματα στην Τουρκία για Γιώργο Μασούρα
Intime.gr

Η προσπάθεια της Τράμπζονσπορ, για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Ολυμπιακό παραμένει στην επικαιρότητα στην Τουρκία. Η υπόθεση, όμως, μόνο ξεκάθαρη δεν δείχνει αυτή τη στιγμή.

Η πληροφόρηση που έρχεται αυτή τη στιγμή από την Τουρκία, για τον Γιώργο Μασούρα και τις επαφές της Τράμπζονσπορ με τον Ολυμπιακό, δημιουργούν ένα… θολό τοπίο.

Η «61saat» που εδρεύει στην πόλη που βρίσκεται το κλαμπ, αναφέρει πως η μετεγγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τράμπζονσπορ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Μάλιστα, κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ τονίζεται ότι ο Έλληνας διεθνής θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της τουρκικής ομάδας.

Την ίδια όμως στιγμή, η «Ηaberts» υποστηρίζει πως η μετεγγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τράμπζονσπορ χαλάει.

«Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μασούρα» αναφέρει ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αύξησε τις απαιτήσεις της, βλέποντας το έντονο ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας. Η συγκεκριμένη “εξέλιξη” φαίνεται πως αναγκάζει την Τράμπζονσπορ να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του 28χρονου εξτρέμ.

Θυμίζουμε ότι η διορία της UEFA για τη δήλωση των παικτών των ομάδων, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λήγει απόψε το βράδυ. Οπότε, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις