Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λούβαρης για την προσπάθεια απόκτησης του Ντέμη Νικολαΐδη

Ολυμπιακός: Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λούβαρης για την προσπάθεια απόκτησης του Ντέμη Νικολαΐδη
ΦΩΤΟ intime

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Λούβαρης, μίλησε για την προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακό να αποκτήσει το Ντέμη Νικολαΐδη το 1996, αρνούμενος ότι έγινε οποιαδήποτε κίνηση για τον παίκτη το 2003.

Το κουβάρι μία μετεγγραφής που δεν έγινε ποτέ ξετύλιξε ο Γιώργος Λούβαρης σε συνέντευξή του στο «Φως των Σπορ».  Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού την εποχή που ξεκινούσε η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποκάλυψε πως ακριβώς κύλησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη το καλοκαίρι του 1996, όταν ο Εβρίτης επιθετικός ήταν το πιο «καυτό» όνομα. Παράλληλα τόνισε πως ποτέ δεν έγινε προσέγγιση του παίκτη όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2003.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου λούβαρη

Το καλοκαίρι του 2003 κάνατε εσείς προτάσεις στον Ντέμη Νικολαΐδη να έρθει στον Ολυμπιακό; Πριν πάει στην Ατλέτικο…

«Καμία κίνηση δεν έκανα απολύτως. Και ειδικά με τον Τσάλασαν δεν υπήρχε περίπτωση».

Τον συναντήσατε; (Το καλοκαίρι του 1996)
«Ναι».

Σε ποιο μέρος;

«Στο γραφείο του τότε μάνατζέρ του, του Πασχάλη Παπαδόπουλου».

Ποιος τον ήθελε τότε; Είχατε μιλήσει εσείς με τον Μπάγεβιτς που θα ερχόταν στον Ολυμπιακό;

«Όλοι τον θέλαμε τότε. Μας είχε βάλει και γκολ στο Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα, ήταν καλός ταλαντούχος παίκτης. Είπαμε να τον πάρουμε. Και το κανόνισα με τον Αλαμάνο του Απόλλωνα, τον κλείσαμε».

Αλλά η ΑΕΚ είχε πάει στον παίκτη, έτσι είχε πει ο Αλαμάνος. Και γιατί σας κάλεσε ο μάνατζερ του Ντέμη στο γραφείο του να συναντήσετε τον παίκτη; Γι’ αυτό θυμώσατε;

«Ακούστε τι έγινε, το θυμάμαι λες και τα έχω γραμμένα σε μαγνητόφωνο. Ό,τι άλλο πει ο παίκτης θα είναι ψέμα. Δεν του κάναμε καν πρόταση για λεφτά».

Δεν του προτείνατε λεφτά;

«Όχι, δεν φτάσαμε εκεί. Μου είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης “εγώ είμαι ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχετε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα, αλλά εγώ είμαι φανατικός ΑΕΚτζής”. Και μου έδειξε μάλιστα ένα τατουάζ της ΑΕΚ στο μπράτσο…».

Και τι του είπατε εσείς;
«Να πας στο καλό! Αν δεν θες εσύ τον Ολυμπιακό μία, εμείς δεν σε θέλουμε δέκα!».

Αλήθεια λέτε;
«Ό,τι άλλο σας πουν θα είναι ψέμα. Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα ΄λεω. Του είπα “να πας στο καλό. Αν εσύ δεν μας θες μία, εμείς δεν σε θέλουμε δέκα”».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις