Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς Χάμες Ροντρίγκες η αποστολή των Πειραιωτών

Ολυμπιακός – Άρης: Χωρίς Χάμες Ροντρίγκες η αποστολή των Πειραιωτών
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες.

Έχοντας τραυματιστεί στην Εθνική Κολομβίας, ο Ροντρίγκες δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με τους Μπιέλ και Εμβιλά, που θα ταξιδέψουν κανονικά στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον Άρη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/4, 21:00) τον Αρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (1/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις