Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο στη 18η αγωνιστική της Euroleague

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο στη 18η αγωνιστική της Euroleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

O Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο (02/01/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) σε κατάμεστο ΣΕΦ, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη 10η νίκη του στη διοργάνωση.

Μετά από μία σειρά αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα του, ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 μακριά από το “σπίτι” του, κόντρα σε Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου, για να επιστρέψει πλέον στο ΣΕΦ για δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στα όρια της πρώτης 8άδας της κατάταξης και θέλουν να κάνουν “άλμα” τον Ιανουάριο, μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες από το πρώτο μισό της φετινής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του και ένα πλήρες ρόστερ, αφού για πρώτη φορά μπορεί να υπολογίζει και στον Ναζ Μήτρου Λονγκ, οποίος έχει πλέον δικαίωμα να αγωνιστεί στη Euroleague. Μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίες είχε ένα μικροτραυματισμό στην Basket League και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague Λοιπόν, το πρώτο “εμπόδιο” για τον Ολυμπιακό είναι η Αρμάνι Μιλάνο, από την οποία είχε χάσει στην Ιταλία στον πρώτο γύρο. Η ιταλική ομάδα έχει προχωρήσει σε αλλαγές έκτοτε και θα έχει στο ΣΕΦ το νέο μετεγγραφικό της απόκτημα, τον Νέιπιερ, ενώ ψάχνει την 8 δική της νίκη στη σεζόν.

Διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις