Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Αισιόδοξος ο Ιντέγε για τη νίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της χρονιάς με την Άρσεναλ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, νικώντας, μάλιστα, την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ:

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη: «Να επιτεθούμε. Να επιτεθούμε και να βάλουμε γκολ. Πρώτα να αμυνθούμε καλά και μετά να βγούμε στην αντεπίθεση. Εάν καταφέρουμε να σκοράρουμε μία φορά τότε η Άρσεναλ θα πρέπει να σκοράρει πολλές περισσότερες. Εμείς ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουν αλλά εκείνοι πρέπει πάση θυσία να νικήσουν με όσο πιο πολλά γκολ γι’ αυτούς και αυτό είναι πίεση».

Για τις απουσίες της Άρσεναλ και την παρουσία του στην Ελλάδα: «Όχι σε καμία περίπτωση. Δεν θα το έλεγα αυτό. Δεν είναι αδύναμη. Σαφώς έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά θα έρθει αύριο για να κερδίσει. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, να περάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και πιστεύω πως αύριο θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε. Είχα τηλεφωνήματα από Αγγλία και φίλους μου και όλοι μου εύχονταν νίκη. Είμαι 100% αισιόδοξος πως αύριο θα κερδίσουμε και θα περάσουμε».

Για το αν έχει να αποδείξει κάτι στους Άγγλους μετά το πέρασμά του από την Premier League και το αν θεωρεί πως η Άρσεναλ υποτίμησε τον Ολυμπιακό στο ματς του Λονδίνου: «Ίσως ο Ολυμπιακός να υποτιμήθηκε αρχικά. Όμως όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν. Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω κάτι αύριο. Δεν το βλέπω έτσι. Παίζω στον Ολυμπιακό, έχω συμβόλαιο εδώ και πρέπει να το σεβαστώ και να κάνω ότι καλύτερο».

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και την στήριξη του κόσμου: «Όλοι μας στηρίζουν εδώ και αυτό έλεγα και με τον προπονητή μου σήμερα. Στον δρόμο οπαδοί του Ολυμπιακού μας λένε να κερδίσετε, να κερδίσετε και να κερδίσετε. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε