Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Με Ντα Κόστα στον “τελικό” (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε τις τελευταίες του δοκιμές στον Ολυμπιακό, μια ημέρα πριν την “μεγάλη” αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο “Γ. Καραϊσκάκης” η οποία θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των “ερυθρόλευκων”. Οι “εκλεκτοί” του…

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν το πρωί της Τρίτης την τελευταία τους προπόνηση πριν τον “τελικό” με την Άρσεναλ.

Η αναμέτρηση αυτή είναι κρίσιμη για το Ευρωπαϊκό μέλλον των “ερυθρόλευκων” αφού θα κρίνει αν οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Champions League ή αν θα… βολευτούν με το εισιτήριο για τους “32” του Europa League.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονήθηκε συντηρητικά, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά ο Μάρκο Σίλβα τον πήρε μαζί του, όπως και τον Φελίπε Πάρντο που γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μανιάτης, που προφανώς κρίνεται ανέτοιμος, όπως και οι τραυματίες Μπουχαλάκης (ατομικό) και Πουλίδο (θεραπεία), αλλά και οι Φουστέρ (ατομικό) και Ντουρμάζ, που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα του Champions League.

Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε